Левски и Арда се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 21 часа на стадион „Георги Аспарухов” и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развитието на мача минута по минута.

Главен рефер на сблъсъка е Валентин Железов.

„Сините” са опрени до стената, след като в първите два кръга инкасираха две загуби, съответно от Славия и Ботев Враца. Арда също започна колебливо шампионата – с реми във Враца. Двубоят на кърджалийци от втория кръг срещу ЦСКА бе отложен заради ангажиментите на двата тима в Европа.

Твърде вероятно е в състава на домакините да попадне новото попълнение Георги Миланов. Халфът е на „Герена” отскоро, но  въпреки това се очаква да стартира сред титулярите. Това ще бъде първи мач за Миланов от година и половина насам.

Миланов проведе пълна подготовка с тима на Септември, а наставникът Живко Миланов смята, че той е във форма и готов за игра. Домакините все още са измъчвани от травми. Братята Цоневи са с проблеми, като Радослав е твърдо аут от мача, докато Боби е възможно да попадне в групата, въпреки че не е готов за цял мач.

Вероятни състави:

Левски: Михайлов, Горанов, Г.Александров, Шелис, Галчев, Славчев, Краев, Г.Миланов, Димитров, Бари, Мартин Петков

Старши треньор: Живко Миланов

Арда: Симеонов, Лозев, Стоев, Крумов, Ал.Георгиев, Руменов, Мартинов, Котев, Коконов, Т.Йорданов. Делев

Старши треньор: Николай Киров