Отборите на Арда и Левски излизат в първи мач от неделната програма на 26-тия кръг на efbet Лига. Срещата на стадиона в парка "Лаута" в Пловдив е с начален час 16:30 и ще може да бъде наблюдавана пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата минута по минута. 

За гостите това ще е първи двубой под ръководството на временния наставник Георги Тодоров. След двете поредни поражение след възобновяването на шампионата Петър Хубчев беше освободен от поста си начело на "сините". Това обаче може да не излезе никак евтино на закъсалия финансово Левски, след като специалистът претендира за неустойка. 

Арда, от своя страна, влиза в срещата без напрежение, заемайки 8-та позиция в класирането. При дебюта на Николай Киров начело на тима в миналия кръг "кърджалийци" достигнаха до 0:0 с Дунав. Отборът е с коренно различен състав след пандемията, тъй като бяха освободени на практика всички чуждестранни футболисти. Свиването на бюджета ще означава и смяна на посоката на развитие на Арда и за следващия сезон.