От Левски обявиха, че в новата им платформа за дарения само за 24 часа са постъпили 5000 евро. "Сините" са във финансов колапс, като преди дни изпълнителният директор Павел Колев сподели, че в касата на клуба има само 10 000 лева. 

Lap.bg
17 снимки

"Историята показва, че 13.05 е емблематична дата за "Левски". Необходимо е да споменем само факта, че днес се навършват 20 години от прословутия "кървав гол" на Георги Иванов - Гонзо. В дни като днешния е полезно да погледнем назад и да си припомним примерите на мъжество и характер, които са неразделнa част от историята на нашия вековен клуб!

Само за 24 часа съумяхме да съберем над 5,000 евро от новия канал за дарения през платформата HelpKarma. Най-ценното, от които са ежемесечните абонаменти, които дават възможност на нашия любим клуб да предвижда бъдещите месечни постъпления от своите привърженици.

Всеки може бързо и лесно да регистрира своята кредитна и дебитна карта и да направи еднократно дарение или да избере фиксирана сума за месечен абонамент.

Необходимо е:

1️⃣ Да посети сайта на HelpKarma на https://bg.helpkarma.com/.../vsickizalevski.../dashboard/preview

2️⃣ Да натисне бутона "Дарете сега" и да избере платежното средство - Карта, PayPal акаунт или банков превод.

3️⃣ Да избере сумата, която иска да дари

4️⃣ Да избере процента в полето "Благодарим ви, че ни помогнахте с:". Този процент определя комисионната, която платформата в последствие удържа от дарението. Системата ви дава опции 5%, 10%, 20% или Друго. Ако изберете 5 или повече процента, вие заплащате цялата комисионна на платформата и вашето дарение отива като директно постъпление по сметката на "Левски" след стандартната такса за картова банкова транзакция от 2.9%. Ако прецените, че не желаете да заплатите никакви комисионни, то може да изберете опцията "Друго" и да въведете 0 евро. В този случай HelpKarma очислява автоматично комисионна от дарението, което сте направили и разликата постъпва по сметката на клуба.

5️⃣ Да отбележите ☑️ в полето "Искам да подкрепя ежемесечно", с което системата автоматично ще взима всеки месец посочената от вас сума!!!

6️⃣ Да въведете цялата информация от кредитната или дебитната ви картата.

7️⃣ В полето "Пощенски код" може да попълните произволни 4 цифри (например "1000"), в случай, че не знаете кой е вашият пощенски код.

На сайта може да видите пълна отчетност на всички постъпления в реално време. Сумата от 5,000 евро ще е налична по сметката на "Левски" още утре.

Единни в делата, с "Левски" в сърцата!", написаха "сините"