Левски открива пролетния си дял с домакинство на Черно море, но не на своя „Герена“, а на „Ивайло“ във Велико Търново заради наказание. Срещата между „сините“ и „моряците“ ще може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 3 от 12:30 часа.


На Gong.bg също ще проследим двубоя от старопрестолния град минута по минута.


Столичани не изпратиха най-добрата си есен, като в нейния край направиха рекордна за клуба серия без победа в първенството от осем мача. Това ги отдалечи сериозно и от челните места в класирането, които към момента са окупирани от ЦСКА и Лудогорец.

Ясно е, че официален дебют за „сините“ ще направи новият нападател Рикардиньо. Освен него пък, под рамката на вратата ще е Николай Михайлов. Това съобщи лично наставникът Станимир Стоилов. Другите две „сини“ попълнения – Асен Чандъров и Кристиян Димитров, вероятно ще почнат мача от пейката.

Варненци ще са без новите попълнения Матеус Машадо и Мишаел Алвес. Дуото няма работни визи и ще пропусне първите няколко пролетни кръга.

Останалите състезатели са на разположение на Илиан Илиев, който преди няколко дни призна, че иска да подсили състава с още един вътрешен полузащитник.

Главен съдия на срещата между вековниците и „зелено-белите“ е Никола Попов.