Днес Левски ще се изправи срещу националния тим на Узбекистан до 19 години в третата си контрола от зимната си подготовка на турска земя. Двубоят започва в 14:00 часа на спортната база на хотел “GOLD CITY”. Треньорът на "сините" Петър Хубчев има на разположение всичките си играчи, но вероятно отново няма да рискува с пускането в игра на Найджъл Робърта. Юношеският национален отбор на Узбекистан до 19 години се подготвя в Алания за предстоящия през октомври шампионат на Азия в тази възраст, на който страната е домакин. Селекционерът на отбора е Темур Кападзе. В първата си проверка, играна на 2 февруари днешният съперник на Левски загуби с 0:2 от юношеския национален отбор на България до 19 години.


Двубоят между двата тима е с начален час 14:00 часа и ще бъде пряко предаван по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи срещата и ще Ви представи всичко по-интересно от нея. 


Това ще бъде трета проверка за Левски за новата година, след като преди това възпитаниците на Петър Хубчев се наложиха с 3:2 над най-титулувания арменски клуб - Пюник. През уикенда "сините се наложиха над австрийския гранд Рапид Виена с 2:1.