Левски ще продължи с опитите си да се разбере с десния си бек Жереми Петрис да подпише нов договор, след като мениджърите на защитника са в София. Настоящият контракт на 25-годишния бранител изтича след края на сезона и ако не подпише ново споразумение, то от зимата ще може да преговаря с друг клуб, в който да премине като свободен агент през лятото.

За момента Петрис категорично отказва да удължи договора си, което може да накара шефовете на „сините“ да го продадат през зимата, ако не искат да го изпуснат без пари. Агентите на французина от Alliance soccer consulting присъстваха на двубоя с ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал.

startphoto.bg

92 снимки

25-годишният Петрис бе привлечен в Левски преди около година и веднага си спечели място в състава. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а година. С екипа на „сините“ до момента французинът изигра 48 двубоя във всички турнири, в които вкара един гол – разписа се при победата с 2:0 над Ботев Враца на 11 март тази година.

Левски удря на камък и с подписването на нов договор с Андриан Краев. Един от капитаните на столичани също има контракт до края на сезона, а наскоро смени агентите си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.