Днес Левски приема изпълнения с амбиции новак в efbet Лига - Арда Кърджали от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. 26-кратните шампиони ще се опитат да се върнат на пътя към победите, след като в последния кръг преди паузата за националните отбори отстъпиха с 0:2 на Лудогорец в Разград. Разликата в момента е 4 точки.

Петър Хубчев няма проблеми със състава. Извън сметките е само Станислав Костов, който претърпя операция. На вратата отново ще е Милан Миятович, докато Николай Михайлов ще остане резерва. Крайните защитници ще са Миланов и Горанов, а в центъра ще си партнират Ейолфсон и Рейш. В средата ще оперират Райнов и Тиам, а по крилата ще действат Паулиньо и Стаси Иванов. Атаката ще води Робърта, а зад него ще действа Мазурек.

Успоредно с това, Арда се опитва да се закотви в шестицата, макар и да показва непостоянни игри. Треньорът Стамен Белчев няма да разчита на наказания Илиас Хасани.  Вместо него ще започне капитанът Пламен Крумов, който е и бивш играч на Левски. Другата голяма липса ще е отсъствието на Спас Делев. Така атаката ще води Радослав Василев.

„Сините“ показаха стабилна игра като домакин, като постигнаха три победи без да допуснат гол. Дали серията обаче ще продължи, предстои да разберем след броени часове?