Левски приема Черно море в мач от шампионския плейоф на efbet Лига. Срещата е днес от 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от мача на живо. 

"Сините" влизат в мача след 4 загуби в последните пет мача. Едно от пораженията беше срещу варненци на "Тича" с 1:3. През седмицата стана ясно, че договорът на треньора Николай Костов няма да бъде продължен и той ще си тръгне след края на сезона. Столичани все още имат шансове да се класират за Лига на конференциите, но това минава през достигане до четвъртото място и победа на Лудогорец над Ботев Пловдив във финала на Sesame Купа на България. 

Към момента отборът на Костов е пети във временното класиране с 54 точки, но при евентуален успех днес ще изпревари Локомотив Пловдив и ще заеме четвърта позиция. Черно море е трети с 65 точки и ще се опита да победи днес, за да си върне второто място от ЦСКА, който е с 66, а вчера отстъпи с 1:3 на Лудогорец. 

Николай Костов ще може да разчита днес на халфа Асен Митков. Младежкият национал е напълно възстановен от контузията си и дори може да започне като титуляр за сметка на неубедителния Патрик Мислович. Защитникът Хосе Кордоба пропусна тренировката в петък, но ден по-късно се готвеше наравно със своите съотборници. 

За Черно море аут е контузеният Виктор Попов. От групата за гостуването в София отпадна и Мишаел Алвес. В разширения списък се завърна капитанът Даниел Димов. 

Главен съдия на двубоя е Радослав Гидженов.