Левски излиза срещу Динамо Киев в поредната си контрола от подготовкатав Турция. Мачът е днес от  16:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT 2, а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно.
 
До момента "сините" се представят доста колебливо в проверките на турска земя. Отборът записа четири загуби и една победа - срещу Тузла Сити с 2:0.
 
Добрата новина от Левски е, че на пълни обороти заедно с останалите се готвят Хосе Кордоба и Билал Бари. Не е сигурно обаче, че двамата ще играят срещу Динамо Киев. Очаква се на вратата като титуляр да излезе Пламен Андреев, след като Николай Михайлов не тренира в четвъртък с основната група, а се готвеше индивидуално. Вчера тимът от "Герена" се подсили с 25-годишния уругвайски защитник Хоакин Фернандес. Малко вероятно е обаче той да направи неофициалния си дебют днес.
 
Привлечените през зимата Карлос Охене и Фабио Лима напуснаха лагера на “сините” в Белек. Двамата се отправиха към Истанбул, за да оправят документите си. 
 
Динамо Киев е клуб с традиции в украинския футбол. Тимът е 13-кратен шампион на СССР, а към това можем да прибавим и спечелените 9 Купи. След създаването на Украинската Премиер лига Динамо печели титлата рекордните 16 пъти. От лятото на миналата година част от тима е Андрий Ярмоленко, който със своите 114 мача с националния екип е на второ място във вечната ранглиста по изиграни двубои за Украйна.