На „Герена“ може и да обявиха край на селекцията, но според запознати „сините“ не са казали последната си дума. Особено ако се стигне до продажба на Холмар Ейолфсон, а и решението на ръководството да докаже още веднъж, че прави всичко по силите си за отбора.

Така привличането на централен защитник ще стане задължително. В момента на „Герена“ разполагат с трима играчи на този пост.

Но един от тях е именно Холмар. Мнозина биха обвинили ръководството, че няма право да се разделя с играч от неговата класа. През лятото обаче в Левски правиха показно с Давиде Мариани.

Клубът се раздели с него, и то в момент, в който швейцарецът бе лидер номер 1 на терена. „Сините“ обаче успяха да излязат на нула за селекцията с парите, които получиха от него.

Това може да се повтори и сега. Още повече, че на „Герена“ имат набелязани три сериозни имена, които ще вдигнат сериозно класата на отбора.

Преговорите с тях са били временно стопирани, но наскоро е настъпил обрат.

До този момент Левски си осигури трима нови играчи за пролетта, а освен това „сините“ вече се уредиха и с първо лятно ново попълнение в лицето на вратаря Зоран Попович, който е резерва на Милан Борян в Цървена звезда. / „Меридиан Мач“