Левски временно ще се раздели с нападателя Борислав Рупанов. Младокът не замина днес с отбора на подготовка в Дубай, тъй като ще бъде даден под наем. По всяка вероятност 18-годишният футболист ще бъде преотстъпен на тим от челото на Втора лига, научи Gong.bg. 

Идеята е Рупанов да трупа все повече игрови минути при професионалистите, а такива след привличането на Рикардиньо трудно ще получи при "сините". 

Юношеският национал на България до 19 години започна сезона в дубъла на Левски, но впечатли с изявите си и беше взет в представителния отбор след контузиите на основни играчи в атака. Той записа 4 мача под ръководството на Станимир Стоилов, като в тях не успя да се разпише. 

start-photo.bg
29 снимки

До момента Левски се раздели с Абдулахи Шеху, а освен Рупанов под наем ще бъде пратен и Нейтън Олдър. Халфът ще доиграе сезона в Спартак Варна. 

Новите на "Герена" са двама - Рикардиньо и Кристиан Димитров. Столичани имат договорка със Септември София и за Асен Чандъров, но халфът ще бъде привлечен само при определени ситуации. 

Станимир Стоилов взе в Дубай четирима юноши, които през сезона тренираха с първия тим, но не са намирали място в групата на отбора - Александър Божилов, Антоан Стоянов, Преслав Бачев и Дейвид Михалев. 

Ето цялата група на Левски за зимния лагер: 

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Дейвид Михалев, Александър Божилов, Андриан Краев, Филип Кръстев, Антоан Стоянов, Георги Миланов, Асен Митков, Марин Петков, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо, Преслав Бачев.