Левски излиза за втората си порверка на дубайска земя днес. След премеждията, които столичани имаха около втората си проверка в емирството, сега те ще се изправят срещу кувейтския шампион Ал Кувейт.

Двубоят е насрочен за 15:00 часа, като ще може да го наблюдавате по DIEMA SPORT. Тук на Gong.bg също ще може да го проследите на живо.

На вчерашния 16 януари съставът, воден от Станимир Стоилов проведе едно занимание. То се състоя сутринта и включваше основно тактически упражнения и няколко игри. Следобед вековниците се възстановяваха в “JA Beach”.

„Сините“ спечелиха първата си контролна среща в Близкия изток. Те победиха с 2:1 местния Ал Насър. Юношата Марин Петков впечатли с две попадения, които му дадоха летящ старт в зимния подготвителен лагер на тима.

Очаква се както в първата проверка, така и в тази, участие да вземат и трите зимни попълнения на Левски – Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров.

За кувейтския тим е последна контрола, преди да посрещнат Ал Тадамон за Купата на емирството. Срещата между двата тима е след точно седмица – на 24 януари. Отборът, който защитава титлата на Кувейт от миналия сезон и сега е лидер в шампионата си.