От Левски пуснаха официална информация за притежателите на абонаментни карти за сезон 2020/2021. Засега от клуба няма да има свободна продажба на билети, но "сините" се ангажираха да уведомят своевременно за такава. 

Ето какво написаха от "синия" клуб:

Уважаеми привърженици,

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаваща провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 3-ия кръг на Първа професионална лига срещу „Царско село“ на 23 август, неделя от 17:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват без допълнително заплащане притежателите на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. при следните условия:

От днес, 18 август до 20 август притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача с „Царско село“, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 23:59 часа на 20 август на email: club@levski.bg чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до събота, 22 август и следва да бъдат принтирани или свалени на смартфон при показване на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с „Царско село“ да заявят своя отказ на email: club@levski.bg  или на телефон +35929450737 най-късно до 23:59 часа на 20 август чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с „Царско село“.

Уведомяваме притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

“ПФК Левски” ще уведоми допълнително своите привърженици относно свободна продажба на билети за двубоя с “Царско село”.