Левски е направил ударно плащане към НАП, като в близките дни „сините“ ще оповестят повече подробности, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, наскоро ръководството на тима се похвали, че е намалило дълговете си към хазната с близо 2 милиона лева. Това се случва за пръв път в последните години.

Освен това, Левски успява да покрива навреме и настоящите си задължения към НАП, а не както се бе превърнало в традиция – те да бъдат отлагани за времето, за да се закърпи положението на някакъв начин в момента. Собственикът Наско Сираков дори обяви, че вижда как този проблем, който постоянно застрашава бъдещето на клуба, може да бъде решен.

LAP.bg
96 снимки

Доста се говореше, че „сините“ са близо до сделка с компанията "money+", която да покрие изцяло парите, които Левски дължи на НАП. В замяна, разбира се, фирмата за кредити ще оперира в продължение на няколко години с магазина на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. До този момент обаче такова партньорство не е афиширано.

В Левски обаче могат да се похвалят, че чупят всички рекорди за продажби на фланелки и другите артикули, които са част от новата екипировка.