Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов" по време на подновяването на договора между клуба и "Палмс Бет". Удължаването ще бъде с една година, а срокът е започнал още преди два дни.

Антон Узунов
21 снимки

Колев разкри, че логото на спонсора ще се появи на екипа на "сините" още за дербито с ЦСКА по-късно през този месец.

„Те търпеливо изчакаха. Подписахме този рекламен договор, който вече е реализиран и ще изтече в края на тази година. Преди седмици започнахме да обсъждаме продължението и резултатът от това е пред вас. Договорът е вече подписан. С продължителност една година и се надяваме това партньорство да даде добър резултат. Скоро ще имаме нова инициатива и се надявам да се представим пред вас", каза той.

"Да, очаквайте генерален спонсор в скоро време. Думата „фалит“ е забранена. Има дълги процедури, за да се стигне до там. Ситуацията е тежка, в този ред на мисли всеки един такъв договор е изключително важен. Не е случайно, очевидно Palms Bet имат добър усет за бизнес. Нещата са се случили добре, сега остава ние да си свършим работата", разкри изпълнителният директор.

"На първо място финансовото положение съществено ще се промени. Няма да реши всички проблеми, но тази помощ е много важна. Тя идва срещу права. Левски е носител на изключително голяма популярност и когато се използва правилно и създадем условията за спонсор за използването на бранда, нещата се случват. Надявам се това да се случи. На прав път сме и затова подписваме този нов договор. Това е един от най-ценните ни партньори, защото ни подкрепиха в много тежък момент и го правят за втори път. Имаше обективни пречки да се случат всички неща, които искахме. Факт е, че този нов контракт е с по-добри финансови условия и затова виждаме логото на фланелката. Това ще се случи официално на мача с ЦСКА на 18 декември. Очаквайте още изненади", допълни още Колев.