Кампанията „Учи с Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу „Черно море“, който ще се проведе на 11 февруари (събота) от 17.30 часа на стадион „Ивайло“, съобщиха от "синия" клуб.
 
Съвместната кампания на Левски и привържениците на отбора, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" № 2. Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ще е свързан със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между Етър и Левски, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.
 

​Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на Левски, легенда на „сините“, Етър и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи.