Ръководството на Левски пусна в предварителна продажба билетите за дербито с ЦСКА. Сблъсъкът между "сини" и "червените" е на 15 февруари от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

Ето какво пишат "сините": 

"Уважаеми привърженици,

билетите за домакинския мач на "Левски" срещу "ЦСКА-София" от 21-ия кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на Национален стадион "Васил Левски". Цените на пропуските за сектори А и В са 15 лв., а за Б и Г - 10 лв.

ПФК "Левски" има удоволствието да предостави нова възможност за децата и техните родители - изцяло семейни и обезопасени блокове разположени в сектор Б и в сектор Г ("Лъвчета"). Цените на билетите за тях са следните - за един родител с до две деца - 10 лв. и за двама родители с до две деца - 15 лв.

Цените на билетите за ложи 3, 4, 6 и 7 в сектор А са 30 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.
Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава новата абонаментна кампания на ПФК "Левски",- "ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ". Запазете своето място за всички домакински срещи на любимия отбор през пролетния полусезон и мачовете от турнира за Купата на България. Повече подробности - ТУК.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК).

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 15 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Б - 10 лв.

Сектор Г - 10 лв.

Сектор Б - Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор Г - Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор А, Ложи 3, 4, 6 и 7 - 30 лв.