Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков и помощник-треньорът на „сините“ Цанко Цветанов се срещнаха с фенове на отбора във Велико Търново. И двамата имат връзка с града Иво Ивков е живял и учил там, докато баща му Кирил е играл за Етър. Бронзовият медалист от САЩ 94' е шампион с екипа на "болярите", а доскоро бе и в управата на клуба.

Срещата бе организирана със съдействието на фенклуб „Old Capital Boys“ и бе последната за тазгодишната обиколка. Преди това „сините“ организираха такива в Кюстендил, Хасково и Сливен.

„Доказахте, че в този клуб няма нищо по-важно от неговите привърженици из цялата страна. Оттук нататък трябва да се сплотим и да преминем през най-тежкия момент, който е сега и през следващите два-три месеца, които са възлови и критични. Положението е изключително тежко. Новата мисия е новото сдружение един ден да придобие мажоритарния пакет акции, да стане собственик на клуба, да излъчва ръководството на клуба и да го подпомага финансово“, заяви Ивков.

„Знам, че Велико Търново е син град. Клубът съществува благодарение на феновете. Искаме да станем първият нормален български клуб. Искрено се радвам на подкрепата ви. Като част от щаба на Станимир Стоилов, искам да ви кажа, че ви благодарим за подкрепата“, добави Цветанов.