Левски ще продаде една от звездите си – Георги Миланов, в ОАЕ. Халфът е пред договор с местния Ал Дафра, който заема последно място в Про лигата, като се очаква сделката да бъде финализирана в близките часове. 

Трансферът става факт по желание на футболиста, който има клауза в договора, включена при пристигането му на „Герена”, че може да напусне при добро предложение от чужбина. Офертата на арабския тим към Миланов е повече от изкушителна – месечна заплата от 60 000 долара.

ПФК Левски
11 снимки

Левски няма да остане с празни ръце, както се тиражира. „Сините” ще получат 300 000 лева за правата на 30-годишния футболист, чийто контракт е до края на сезона, научи Gong.bg. Самият футболист нееднократно е заявявал, че би си тръгнал от "Герена", но само при положение, че клубът вземе пари за него. 

Георги Миланов премина в Левски през лятото на 2021 година. „Сините” помогнаха на опитния футболист да се върне във футбола, а той беше в основната на успехите на отбора през последната година. Полузащитникът бързо се превърна в лидер на състава и любимец на феновете. Миланов беше в основата на спечелването на Купата на България и в остраняването на ПАОК в Лига на конференциите. Ще се запомни с головете си срещу ЦСКА, Локомотив Пловдив и Лудогорец и сърцатата си игра във всеки мач.