Левски приема Локомотив София тази вечер от 20:00 часа. Срещата е от 25-ия кръг на еfbet Лига. Двубоят ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, а на сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата. 

В последните дни напрежението на "Герена" е огромно. Двубоят днес ще бъде много особено, ако в часовете до неговото начало не се случи чудо. Тази вечер, 8 април 2023 година, се очаква да приключи вторият престой на Станимир Стоилов в Левски. 

Първият такъв приключи на 4 май 2008 година. Тогава съперник на "сините" отново беше Локомотив София, а след това се задаваше сблъсък с ЦСКА. 

Очакванията са днес стадионът да бъде буре с барут и феновете да дадат мнението си за случващото се в клуба. Кой какво ще скандира и коя от силнита фигури ще подкрепи предстои да разберем. Ясно е едно - погледите ще са насочени основно към треньорската скамейка на домакините, а след двубоя Мъри ще обяви какви са причините да реши сам да си тръгне от любимия си клуб. 

Наставникът на домакините ще трябва да направи промени в титулярния състав. Наказани за мача са Ноа Сонко Сундберг и Асен Чандъров. Мястото на защитника ще заеме Келиан ван дер Каап, след като Кристиан Димитров получи контузия и не тренира в последните дни. Най-вероятно двубоя пропуска и Роналдо. Бразилецът не тренира вчера, като се очаква отдясно по атаката да играе Джавад ел Джемили. 

На върха на атаката ще бъде Рикардиньо, а зад него Ивелин Попов. По лявото крило ще атакува Уелтън. 

Станислав Генчев няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще може да използва най-доброто, с което разполага. Атаката на "железничарите" ще поведе Станислав Костов, а ще му помагат Димо Бакалов и Антонио Вутов.