Отборът на Левски приема Черно море в интригуващ сблъсък от последния кръг на редовния сезон в efbet Лига. Двубоят на стадион „георги Аспарухов” е тази вечер от 20:00 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. По традиция в Gong.bg  ще проследим всичко най-интересно от мача на живо.

Двубоят е с огромен залог за двата тима, които до последно ще водят люта битка за третото място в класирането. В момента то се заема от тима на Черно море, като варненци са с актив от 45 точки, докато Левски е пети с 39. Между тях се намира тимът на Ботев Пловдив.

„Черно море е най-постоянният отбор като организация на игра и дисциплина на играта. При тях няма амплитуди, което е положително за тях. С натрупването на работата на Илиян като треньор там се вижда и стабилност в резултатите. Имат баланс и добре играят всеки един мач. Очаквам Левски да играе на предела на възможностите си и от първата минута да наложим нашето темпо и изисквания. Като играе срещу организиран отбор, отговорът ти трябва да бъде същият“, коментира Станимир Стоилов преди мача на „Герена”.

Черно море ще бъде без шестима свои играчи, които лекуват различни травми. Най-голямата загуба за гостите е отсъствието на Васил Панайотов, който е със счупена ръка от мача с Ботев Враца, както и Мазир Сула. Алжирецът е с комоцио след срещата с врачани и няма да е на разположение за двубоя със “сините”. Юлиус Каспаравичус пък все още не е възстановен от травмата след мача с Лудогорец от първия пролетен кръг и също отпадна от сметките на Илиан Илиев. Аут са още Сами Ел Анаби, Павел Георгиев и Денислав Ангелов.