Левски ще стартира лятната си подготовка на 12 юни, в сряда, като скоро се очаква да бъде решено и къде ще протече основната ѝ част. Както е известно, миналата година тимът се подготвяше в Правец, а две години преди това в Боровец. Предполага се, че клубът отново ще избере Правец.

В момента „сините“ са без треньорски щаб след раздялата с Николай Костов и неговите асистенти, като на играчите е съобщено, че подготовката ще започне на 12 юни, а в първите два дни ще преминат през задължителни медицински прегледи и ще се запознаят с новия си треньор.

startphoto.bg
44 снимки

По треньорския въпрос се очакват новини в близките часове и новият треньор ще изложи своето виждане относно подготовката. Основен фаворит за поста е Станислав Генчев от Крумовград, който се очаква скоро официално да подпише с клуба и да бъде представен. В неговия щаб се очаква да влязат Живко Миланов, Дарко Тасевски, Йордан Господинов и Петър Пеев.

„Имам разговори с Левски, но все още не сме подписали договор. Ще стане ясно в следващите дни дали ще остана тук или ще отида на „Герена“, коментира Генчев в неделя след последния мач от сезона срещу Черно море.