Левски ще отбележи 60 години от първия мач на "Герена". Това ще се случи в събота на поредния "син" празник. Ще се проведе и поредното издание на „Учи с „Левски“, посветено на паметните мачове и велики победи на стадион „Георги Аспарухов“.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари,

На 10 март, петък, се навършват 60 години от първия мач на „Герена“. Съперник на „сините“ на 10.03.1963 година е „Спартак“ (Плевен), а срещата завършва с домакински успех – 4:0. За да отбележим годишнината от официалното откриване на нашия общ дом, каним всички в събота на поредния „син“ празник.

Програмата на събитието в събота - „Герена“ на 60", ще започне още в 10.00 часа, като пред Сектор „А“ ще бъде изградена специална зона с храни и напитки. Очакват ви също така намаления в официалния магазин на клуба, специално изработена за годишнината картичка, възможност за безплатно посещение на музея, а непосредствено преди двубоя с „Ботев“ (Враца) ще се проведе и поредното издание на „Учи с „Левски“, посветено на паметните мачове и велики победи на стадион „Георги Аспарухов“.

На самия мач пък всички деца до 14 години и техните придружители, ще могат да влизат безплатно в специално обособен блок в Сектор „В“.

Очакваме Ви на „Герена“,

Само „Левски“