В Левски все още не са взели генерално решение за зимната си подготовка. По всичко обаче личи, че намеренията на "сините" за лагер в чужбина се изпаряват напълно. Причината за това е, че минусите на подготовка извън България стават все повече. 

В югоизточната ни съседка Турция, която е предпочитана дестинация за повечето български отбори, въведоха куп нови рестрикции, ограничаващи новодошлите в страната. 

Една от тях е задължителен PCR-тест при преминаване на границата. Такъв трябва да има и преди провеждането на всяка от контролите. Друго изискване е всеки футболист да бъде настанен в отделна стая, което значително ще оскъпи престоя на клуба. Не на последно място идва и забраната за тренировки през уикендите, което задължава срещите да се играят именно в тези дни. 

"Сините" все пак следят ситуацията и с другите родни отбори, които може би ще се престрашат да отпътуват за Турция, за да не останат без проверки по време на зимната подготовка.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.