От Левски обявиха новия договор на досегашния шеф на детско-юношеската школа на клуба Йончо Арсов. Той е подновил контракта си със "сините" за още две години, след като настоящият му изтичаше в края на месец май. 45-годишният Арсов вече ще има по-големи задължения, тъй като ще отговаря и за спортно-техническите въпроси в първия отбор.   
 
Ето и официалното съобщение на "сините":
 
"Директорът на "Академия Левски" Йончо Арсов подписа нов договор за 2 години. Освен досегашните си функции, той ще отговаря и за спортно-техническите въпроси в клуба и представителния отбор под прякото ръководство на старши-треньора Станимир Стоилов.
 
ПФК "Левски" пожелава на Йончо Арсов много ,спехи и щастливи миговес любимия клуб."
 
 

Арсов е начело на школата от лятото на 2019 година Той е внук на легендата на Левски Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура „Политически науки“ в университета в Бон (Германия). От 2003 г. до 2005 г. придобива лицензи "С", "В" и "А" в Германия, а през 2012 г. придобива треньорски лиценз PRO в България. Треньорската си кариера стартира през януари 2009 година като асистент в Черноморец (Бургас). Следват периоди като асистент-треньор в Хайдук (Сплит), Вакер Бургхаузен (Германия), Дуисбург (Германия) и националния отбор на България.