Левски може да се сдобие с още един маскиран футболист за дербито с ЦСКА на 19 октомври. И това е Карлос Охене, пише „Мач Телеграф“. Ганаецът има проблем с носа, който засега му пречи да тренира. Не е ясно обаче как ще се отрази това по време на мач, когато единоборствата са доста сериозни.

Затова на „Герена“ са решили да се застраховат и са готови да му направят маска, каквато носи и Мустафа Сангаре. Първоначално се появиха информации, че става въпрос за счупване при сблъсък с играч на Ботев Пд. От лекарският щаб на „сините“ обаче са категорични, че няма такова. В противен случай Охене щеше да бъде оставен да почива допълнително. Просто има отлепване на част от костица. По време на заниманията Охене излиза на терена облепен с медицински лепенки, но това няма как да се случи по време на мачовете. И затова май ще трябва да се маскира.

Най-важното за „сините“ е той да е здрав, защото Карлос има и друг проблем. Той също е свързан с костица, но тя е в крака му. И трябва да бъде опериран. Това обаче ще се случи в зимната ваканция.

Иначе е ясно и друго, Карлос ще бъде от играчите, които ще получат нов договор от Левски. Настоящият му изтича в края на първенството, а той си заслужи да остане в обора поне още един сезон.

подкрепя българския спорт