Левски гостува тази вечер на новака в елита Крумовград. Сблъсъкът на базата „Никола Щерев-Старика“ в Пловдив започва в 20:00 часа. „Сините“ се намират в серия от три шампионатни победи без допуснат гол и на всяка цена трябва да продължат добрата поредица, ако искат да се надяват на нещо повече в края на сезона.

Треньорът Николай Костов ще направи ротации в състава, като ще има промени в защитата и халфовата линия спрямо мача срещу Пирин Благоевград в четвъртък, спечелен с 2:0 на „Герена“. Такава се очаква и на вратата, където ще се завърне Пламен Андреев. Николай Михайлов пък ще остане на пейката. В отбрана като титуляр ще започне Хосе Кордоба – той и Андреев получиха почивка срещу благоевградчани. Карето в защита ще бъде допълнено от Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Вандерсон Цунами.

start-photo.bg
100 снимки

В средата на терена Костов ще заложи на Андриан Краев, Асен Митков и Джевад Ел Джемили. Първите двама бяха резерви срещу „орлетата“, но се наложи да влизат и допринесоха за успеха. В нападение ще играе бразилското трио Роналдо – Рикардиньо – Уелтон. При такава конфигурация от групата ще трябва да отпадне техния сънародник Дарлан. Халфът не бе убедителен срещу Пирин.

„Сините“ ще пратят част от младите си играчи в дубъла за днешния сблъсък с ЦСКА на „Армията“ – вратарят Иван Андонов, както и атакуващите играчи Кристиян Йовов и Преслав Бачев.