Хебър посреща Левски на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик в мач от 22-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 14:15 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно за вас около сблъсъка минута по минута.

Пазарджик ще приеме първия "голям мач" за сезона, след като отборът досега играеше предимно на стадион "Васил Левски". Венсан Марсел и Георги Вълчев са наказани и ще отсъстват от състава, което е тежък удар по амбициите на домакините. Добрата новина е, че Ивайло Михайлов се завръща и може да вземе участие в срещата. Звонимир Микулич има спекулации, че е контузен и той също ще бъде под въпрос за престоящия сблъсък.

Левски вече записа най-дългата серия без победа от всички отбори през този сезон. Ивелин Попов е наказан за срещата и няма да може да вземе участие. Николай Михайлов е болен, така че отново под рамката на "сините" се очаква да застане младата надежда Пламен Андреев. Георги Дерменджиев, който е бивш наставник на Лудогорец, изрази подкрепата си към Левски и заяви, че клубът върви в правилната посока.