Левски ще си внася доктор от чужбина, който да работи с първия отбор, научи "Мач Телеграф". "Сините" шефове са притиснати до стената в тази посока, защото към момента реално няма лекар, който да отговаря единствено за първия отбор. На "Герена" тази функция временно е възложена на доктора на ДЮШ, който обаче има и много работа в школата.

Новият старши треньор на "сините" Станимир Стоилов е стартирал моментално търсене на доктор, но на този етап опитите му удрят на камък. И това, въпреки че клубът е осигурил извънреден бюджет за заплатата на новия лекар.

Антон Узунов
25 снимки

Става дума за 5000 лева, които са голяма сума за днешния Левски, който е притиснат от солидна финансова криза. Спортните травматолози, които са получили оферта от "сините", припечелвали доста повече пари от извършване на операции и нямали интерес към предложението.

Това наложило Мъри да търси алтернативен вариант в чужбина, където вече имало доктор, който е съгласен да работи в Левски.

Така най-вероятно до седмица "сините" за първи път в историята си ще имат лекар чужденец.

Повече подробности четете в днешния брой на "Мач Телеграф"!


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.