Левски приема Черно море в един очакван с голямо нетърпение от феновете двубой. И двата тима съумяха да се класират за втория кръг в турнира за Купата на България и то с разгромни победи съответно над Партизан Червен бряг и Янтра Габрово и ще влязат с необходимото самочувствие в срещата помежду си, която е част от 10-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е от 20:15 часа на "Виваком Арена Георги Аспарухов", а вие ще може да я проследите в пряко предаване на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

"Сините" преследват първа победа след три поредни срещи без такава. Нападателят Найджъл Робърта е на линия, след като не игра в двубоя за Купата, а Николай Михайлов няма пропуснат двубой от старта на кампанията за тима на Георги Тодоров.

Живко Атанасов се завръща след наказанието от един мач заради червения картон получен в двубоя със Славия.

Черно море пристига в София след серия от 3 поредни загуби като гост. С контузии са Георги Георгиев и Стефен Станчев, а трайно в лазарета са Денислав Ангелов, Георги Божилов, Велислав Василев, Файсел Касими и Лъчезар Йорданов. Единственият играч в състава на Илиан Илиев, който няма пропусната минута от старта на сезона е Панов.