Бившият бранител и наставник на Левски Кирил Ивков сподели мнението си за разразилото се шоу с акциите на клуба вчера. Както е известно ценните книжа пристигнаха от Дубай в България, но вместо Константин Папазов, като техен притежател е посочен премиерът на България Бойко Борисов, който отказа да ги приеме. В преносител на документите пък се оказа журналистът Сашо Диков.

"Не може така да се подиграваш с Левски. Това за мен е подигравка. Левскарите не заслужаваме това. Това е клуб, който милиони хора обичат. Да, много и го мразят, и не могат да го търпят, но е нужен на всички. Ето например, Венци Стефанов призовава да отидем в окръжните групи - прави си популярност на гърба на Левски. Говори много повече за Левски, отколкото за Славия", споделя Ивков.

"За мен и Васил Божков не е прав. Не може така да се подиграваш с държавата. Все пак се надявам разумът в него да надделее. След като премиерът не може да вземе акциите, нека Божков ги даде на някой, който иска да помогне на Левски. Не го ли направи, обрича Левски на гибел. Не вярвам той да иска да затрие клуба. Милиони хора ще го прокълнат при този вариант. Аз обаче имам чувството, че нещата ще се оправят. Няма как Левски да отиде в миманса. Сигурен съм, че ако има законов начин, ще се справи и с тази ситуация", допълни той пред "Меридиан мач".