Легендата на Левски – Мишо Вълчев също е в групата на скептиците около развръзката с новия собственик на клуба и бъдещето на отбора.

Още по темата:

Левски губи лиценза си за efbet Лига?

Ето какво сподели той пред "Мач Телеграф" по темата: „За мен вече работата става много съмнителна. Май този човек най-много да иска да вземе някаква земя, да я заложи и да изкарва пари от нея. Говорят, че молове щял да строи, че 40 милиарда имал. Наско Сираков и Управителният съвет, доколкото разбирам, са му поискали банкови гаранции. И съвсем правилно е да му поискат, но пък той не ги е дал. Смятам, че трябваше да бъде проучен по-добре, преди да се свързват с него. За мен вече е много по-вероятно нищо да не се случи и сделката за собствеността с него да пропадне. Не мисля, че ако това наистина се случи ръководството има План „Б“. Пак ще трябва да се търсят спонсори, а през миналия сезон видяхме колко е трудно това“.

„Явно никой не иска да се захваща и да инвестира в клуб, който е с 30 или около 30 милиона дългове. Затова си мисля, че ще дойдат отново лоши дни за Левски. Или ще се играе само с юноши и млади момчета или другото, което ми се вижда все по-вероятно – отборът да отиде в аматьорска група“, заяви бившият централен нападател на „сините”.