Легендата на Левски Емил Спасов не е оптимист за бъдещето на Левски. Според него на отбора липсва класа и класирането в момента е напълно заслужено.
 
"Мачът със Славия? Не може да се допусне такъв гол през центъра на защитата. Георги Петков продължава да е трън в очите на Левски. Несправедливо беше изгонен от отбора навремето. Като излезе сега, всички се стъписват. Явно и на 50 години да стане - ще си връща тъпкано.
 
За съжаление, липсва ни класа и за момента това заслужаваме като класиране. Този отбор има нужда от лидер. Левски осиротя без братята Цоневи.
 
Песимист съм за бъдещето. Тепърва идват мачовете със силните отбори. Георги Тодоров ми се видя отчаян след мача, говореше за отказване, намекна, че може да подаде оставка. Аз обаче не мисля, че такава е необходима. Той познава играчите, те го познават. Не мисля, че някой би могъл да се справи по-добре.
 
Разбира се, очаквам повече от Паулиньо и Робърта. Апатията и отчаянието съпътства и тяхното представяне. Не знам защо Стивън Петков не играе. Мъжкар е, биткаджия.
 
Бих препоръчал на Георги Тодоров да не бъде отчаян, защото това може да се предаде на футболистите. Пълководецът не трябва да се държи така пред войниците", коментира Спасов./Мач Телеграф