Утре (4 октомври) Берое приема Локомотив (Пловдив) в двубой от 8 кръг на efbet Лига. Срещата под Аязмото започва в 17:45 ч. и ще бъде ръководена от Волен Чинков от София. Цената на билета в деня на мача е 10 лева.

В групата се завръща французинът Кийлън Лебон, който три седмици се възстановяваше от разтежение, но е малко вероятно да започне титуляр. Нападателят Кукула също е на разположение на треньорския щаб след като имаше съмнениея да пропусне предстоящия мач, но се е възстановил бързо. Националът на Кабо Верде вкара първите си два гола при домакинството на Черно море.

Треньорът на Берое Димитър Димитров взе 19 футболисти в групата , а в пореден мач няма да разчита на трима футболисти, които продължават да лекуват контузии. Това са вратарят Душан Перниш, халфът от Гана Карлос Охене и Радослав Апостолов.

Ето групата на "зелено-белите" за мача:

Генадий Ганев, Християн Василев, Стив Фуртадо, Джунейт Али, Теди Мезаг, Илиас Хасани, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Александър Цветков, Иван Минчев, Гаюс Макоута, Еривалдо, Кукула, Георги Динков, Димо Бакалов, Ибрахима Конте, Кийлън Лебон, Александър Василев, Октавио, Алиун Фал.