ЦСКА 1948 стигна до нова победа по време на лагера си в Турция, след като обърна косовския Лапи и се наложи с 2:1 в приятелска среща между двата отбора. Всички голове паднаха през второто полувреме, след като Алидема изведе косоварите в 74-ата минута. Две бързи попадения на Топузов (87’) и Бастунов (89’) обаче деносоха победата на “червените”. 

В началото на мача липсваха особено интересните моменти. Чак в 18-ата минута Ветив излезе сам срещу Караджов, но ударът му се оказа прекалено слаб и българският страж улови безпроблемно. 

В 23-ата минута дойде и първата по-сериозна опасност пред вратата на Лапи. Георги Русев центрира добре отдясно и намери Алекс Колев, който стреля опасно с глава. Ударът му обаче премина на сантиметри от вратата. В 33-ата минута Алекс Колев излезе добре срещу вратаря на Лапи, но последвалият шут разочарова много и нападателят изпрати кълбото в аут.

В 44-ата минута хубава атака на българският тим доведе до това Георги Русев да стреля от границата на наказателното поле, но отново неточно.

В 47-ата минута Чочев стреля добре, но право в обсега на вратаря Авдили. 6 минути по-късно Галин Иванов стреля с глава, но отново без успех.

Точно обратно на очакванията в 74-ата минута Лапи успя да открие резултата. Емил Мартинов сбърка в средата на терена и футболист на косоварите отне топката. Той веднага пусна пас и изведе влезлия по-рано като резерва Фастим Алидема, който останал очи в очи с Караджов не сбърка и вкара за 0:1.

Минути преди края на срещата Реян Даскалов отне от стража на противника и успя да подаде към Марио Топузов. Седмицата на “червените” обаче не успя да нанесе точен изстрел. Изглеждаше, че късметът няма да е на страната на българския тим.

В 87-ата минута обаче "червените" стигнаха до попадение. Хубаво центриране отляво бе насочено към центъра на наказателното поле, където беше намерен Марио Топузов, който от малък ъгъл опъна мрежата на Лапи за 1:1. 

Само 2 минути по-късно ЦСКА 1948 вече водеше в резултата. Грозданов опита слаб удар към наказателното поле, който привидно изглеждаше, че няма да затрудни вратаря. Стражът обаче изпусна кълбото и така Ангел Бастунов имаше възможност да стреля на празна врата и да направи обрата пълен - 2:1.