Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата поредна победа за него начело на „червените”. Същевременно столичният тим продължава да не допуска попадение в срещите си при сръбския специалист.

„Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не трябва да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е много трудно. Наистина бе труден двубой да покажем това, което можем, но съм изключително доволен от резултата”, започна Крушчич.

„Трудно ни беше, защото нямахме много познания около треньора им и идеите му сега. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един детайл и се справихме. Нормално е да създавме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта”, продължи сърбинът.

„Казах, че за нас всеки мач е труден и важен. Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Враца ще се насочим към този мач, но искам да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не трябва да се отпускаме и да бъдем концентрирани, защото имаме четири мача и моралът ни да е на 100%”, завърши Милош Крушчич.