Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич очаква труден двубой с Ботев Враца. "Червен"ите гостуват под Околчица в събота от 15:00 часа. Това ще е 4-та визита в 5-те срещи на Крушчич като наставник досега. Той записа успехи над Етър (4:0) и Черно море (2:0) и поражение от Локо Пд (0:1). Билетите за двубоя вече са в продажба, като са на цена 5 лева.

"Малко е трудно да анализирам Ботев, защото наскоро си смениха треньора (б.р. - Тони Здравков наследи Сашо Ангелов). Не сме имали възможност да ги видим при новия наставник, така че това е проблем в известна степен."

"Иначе вече сме гледали всички мачове на Ботев през сезона. Имаме хора в щаба, които анализират съперниците ни и се подготвят доста добре. Може да се каже, че индивидуално сме анализирали всеки един футболист на Ботев, но очакваме да има промени в тактиката и системата на игра, които трудно можем да предвидим и ще видим как ще се развият в хода на самата среща."

"Така че това ще е малко по-труден и коварен мач. Знаете и чисто психологическия ефект при смяна на треньора. Най-общо казано - Ботев е биткаджийски отбор. Има стремеж да играе бързо. Но, ако ние на свой ред сме бързи, би трябвало всичко да е наред и да победим", заяви Крушчич пред "Тема спорт".

В мача с Ботев на "Армията" по-рано през сезона ЦСКА имаше доста проблеми и спечели трудно с 1:0 с гол на Евандро след почивката. На линия за визитата във Враца няма да са контузените Жанио Бикел, Рафаел Енрике и Томи Юрич. Сред 18-те след вирус се завръща Пламен Гълъбов, а извън групата както обикновено ще останат Николай Бодуров и Стойчо Атанасов.