Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че наставникът Бруно Акрапович ще е начело на отбора още дълго време и сподели какви очаквания има за предстоящото участие на пловдивчани в Лига Европа. Освен това той говори и за изграждането на тренировъчната база, което започва по-късно този месец.

"Амбициите ни са да играем още по-добре през новия сезон. Този сезон заслужавахме да сме втори в класирането. Но така се случи, че някой хора решиха да ни преместят назад в класирането. Искам в Лига Европа да изиграем минимум три мача. При малко повече късмет може да се класираме и в груповата фаза на турнира Лига Европа", каза той.

Треньорът Акрапович се съгласи да играем мача за суперкупата в Разград, след като му се обадих той каза, че е готов и на Луната да отидем, но да спечелим. Така и стана. С Бруно Акрапович сме си дали дума колко ще работи в Локомотив. Подписали сме граждански брак и той е доста дълъг. Човек трябва да се оттегли, когато е на върха. Като почне да пада, всички забравят за него. Аз трудно падам, винаги имам резервен парашут. Не ме е страх от мечката и си ходя в гората свободно", продължи президентът на клуба.

"Каня ви на 19 август в 00:00 часа на терена, който е определен за база. Получих уверение, че на 20 август мога да започна работа и затова на 19 ще закарам багер, който да почне работа на тренировъчната база на Локомотив. Тя се изгражда с мой финанси. Първоначално искам да направим два терена, но те едва ли ще са готови до края на годината", допълни Христо Крушарски пред националното радио.