Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив Пловдив представи новия си генерален спонсор в лицето на букмейкърската компания WINBET. Договорът е за 3 години, като надписът на компанията ще е на фланелките на футболистите. Ето и мнението на собственика на "железничарите" Христо Крушарски.

"Благодаря на колегите от WINBET, разговорът беше много ясен, кратък и точен. Това ще позволи на Локомотив да направи крачка към по-големите успехи след положения до сега 6-годишен труд, ще бъде от помощ", коментира собственикът на клуба Христо Крушарски.

"Ситуацията в целия свят е шокираща, не ни плаши, за неудоволствие на някои хора Локомотив скоро ще си покаже главата над водата, знаете проблемите в целия свят какви са. Финансовите проблеми ще се задълбочават, търговията се срива, от това, че човек не може да пътува губи милиони. Ние сме железобеннонна стена, вярваме си в клуба, не съм излъгал никой, както и никой не ме е излъгал. До края на годината сме обезпечени финансово", коментира още той.

"Сега няма да ми достигат 200 000 лева, бяха 500 000 лева. Бизнесът с метеорологията ще е №1, тепърва почват да ме търсят, започвам проект в Турция, Уганда, Аржентина, Локомотив ще е обезпечен в следващите 50 години", каза още Христо Крушарски.  

"Тото в Локомотив няма, има игра. Това, че такава агенция ни е спонсор не означава, че ние правим някакви договорки. Това е даже още по-сложно, защото те не могат да ме разгадаят мен. Има забавяне на заплатите, да. Но това не е фрапиращо, това се случва при нас, защото човекът е един. Само аз съм, Разчитам на това, което ми е в джоба. Не съм Христо Иванов, Мая Манолова, нито Слави Трифонов, от мен само искат. Давам за базата, за есента ще има два терена минимум, това не е малко", коментира още той.

"Тук минаха 20 човека, остана един, затова имаме 6 юноши, започваме да налагаме наши юноши, те не са по-слаби от тези, които идват на килограм от пазара Кирков. Сега на пейката ще са юношите с български левчета, мисля, че резултатът ще е по-добър", каза още Христо Крушарски.