Крумовград посреща Етър в откриващ мач от 14-я кръг в efbet Лига. Срещата стартира в 16:45 и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg отново ще проследим интригуващите моменти от срещата.

Крумовград се представя изключително добре в първия си сезон в елита със спечелени 17 точки и заемайки 8-мо място в класирането. Техните победи над Лудогорец и ЦСКА 1948, както и равенството с Левски, са впечатляващи и свидетелстват за качеството на отбора. Неманя Милянович показа, че е специалист, който не е за подценяване и сега има страхотен шанс да добави още три точки към актива на своя тим.

От друга страна, Етър Велико Търново изпитва трудности, заемайки последното място в класирането с едва 4 точки. Само една победа през сезона дошла срещу Локомотив София не е достатъчна за подобряване на положението им.

Смяната на треньора също е индикация за нестабилност. Емануел Луканов беше заменен от Светослав Петров, който дебютира с домакинска загуба от Хебър (2:5).

Мачът между тези два отбора обаче може да ни докаже, че във футбола винаги може да има изненади. Крумовград ще се стреми да продължи своята успешна серия, докато Етър трябва да се бори за всяка възможна точка, за да избегне изпадането.