Крумовград приема Берое в последния мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 17:45 часа и ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим най-важното от нея.

Отборът на Крумовград влиза в срещата след пет поредни загуби във всички турнири. Тимът имаше изключително тежка програма и записа поражения от Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море в първенството, както и от Спартак Варна в 1/16-финалите на Sesame Купа на България. Крумовград смени треньора си, като начело застана Станислав Генчев, но той все още търси първата си победа.

Берое пък е на две поредни победи, като броим и отстраняването на Бдин Видин в Sesame Купа на България. След това заралии надвиха Хебър с 2:1 у дома, а днес имат добра възможност да продължат добрата си серия. Тимът от Стара Загора е на девета позиция с 24 точки, докато в групата на изпадащите засега е Крумовград - на 12-о място с 18 пункта.

Има и добри новини в лагера на Берое, след като Един от основните футболисти - Енцо Ойос, се завърна в групата на отбора за предстоящото гостуване.

Главен съдия на срещата ще бъде Петър Кузев.