Полузащитникът на Етър Велико Търново Красимир Станоев си пожела победата 2:0 над Дунав в Русе да бъде отправна точка за тима, който да потегли нагоре в efbet Лига откъм резултати.

„Болярите” имаха 3 загуби в 4-те шампионатни мача преди визитата срещу „драконите”, а днес Станоев вкара втория гол от дузпа.

„Мисля, че през първото полувреме превъзхождахме отбора на Дунав, макар и играта да беше повече в центъра на терена и да имаше повече единоборства. В първите 15 минути на второто полувреме те имаха превес, но после успяхме да ги затрудним с контраатаки и заслужено спечелихме”, каза Станоев пред DIEMA SPORT.

„Ако трябва да съм честен, не съм щастлив, че вкарах на Дунав. Тук прекарах хубави 2 години, но в крайна сметка съм професионалист и сега защитавам други цветове. Колкото и нескромно да звучи, бях сигурен, че ще отбележа.”

„Треньорът за този мач искаше да смени схемата. Аз съм длъжен да следвам указанията му. Няма значение в каква схема играем.”

„Имаме много добри футболисти като индивидуалности, а също така и хубав колектив. По тази причина се надявам да тръгнем нагоре.”