Най-новото попълнение на Левски - Андриан Краев, сподели пред клубната телевизия очакванията си за престоя му на "Герена". 

"Днес направих първа тренировка. Чувствам се отлично, всичко тук ми е познато. Радвам се, че ми се отдава шанс да покажа на какво съм способен и в мъжкия отбор", бяха първите думи на Краев. 

"Винаги следя ситуацията тук, Левски си ми е любим клуб от малък. Не е приятно, но всички заедно ще се справим. Вярвам, че вървим в много по-добра посока, надявам се скоро всичко да се оправи." 

"Момчетата ме посрещнаха отлично, познавам се с много голяма част от тях. Мисля, че колективът е страхотен, а това е най-важното." 

"Благодаря и на Ботев Враца, и на Хебър. Израснах като футболист и като манталитет, много ми помогнаха." 

9 снимки


Андриан призна, че постоянно се чува със своя по-голям брат - Божидар Краев, който го подкрепил в решението му да се завърне в Левски. 

"Всеки ден се чувам с Божидар, аз си взех решението да се върна тук, той ме подкрепи. Жаден съм за успехи, по-голяма сцена от "Герена" няма."

"Отборът тръгна неубедително, но виждате, че попълненията вдигнаха класата. Оттук натам само напред и нагоре със здрави тренировки. С тези момчета нещата ще са по-добре. 

"Амбициите ми са много големи. Искам да разгърна максимума на потенциала си, да се развивам всеки ден. Мисля, че тук ще науча много и ще помагам на клуба", призна Краев.

"Пожелавам на феновете да са здрави и да ни подкрепят, защото те са 12-ият играч и всеки мач показват, че "синята" публика е най-добрата в България. Дано се наложа в първия състав. Времето ще покаже на какво съм способен", завърши младокът.