Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев говори пред медиите преди заминаването на тима за подготвителния лагер в Турция. Той разкри, че другият футболист, с когото клуба иска да се раздели е Рафаел Енрике, който ако не си намери отбор, ще играе за дубъла на "червените". 

"Трансфери ще има със сигурност. На този етап с привличането на тези двама играчи от Локомотив Пловдив  едва ли ще привлечем някой дру от клуба. Относно Карагарен ние си го искахме доста отдавна. Сега като го привлякохме ще трябва, за съжаление, да се разделим с Денислав Александров. Той е наясно, че конкуренцията е голяма и му предложихме да играе във втория отбор и той предпочете да отиде другаде да се развива", започна Котев.

start-photo.bg
16 снимки

"Всичко, освен влизане и участие в евротурнирите, ще провал за нас. Наясно сме с това. Готвим се както на трансферния пазар и в тренировките", съобщи Котев. 

"Ще търсим дефанзивен футболист. Като стане трансферът, ще стане ясно за всички. Имаме достатъчно дълга скамейка и това ни е основната цел - навсякъде да има конкуренция. Ще се борим на двата фронта. Имаме набелязани имена. Знаем какво точно искаме - и българи, и чужденци. Има оферти за наши футболисти. Другият, с когото ще се разделим, ще е Рафаел Енрике. Търси му се отбор, ако не успее да замине, ще остане да играе за втория отбор", разкри още директорът при столичани.