Треньорът на Левски Николай Костов говори на пресконференция преди утрешното гостуване на Хебър от efbet Лига. Той се върна и на мача за Sesame Купа на България между двата тима, който "гробарите" спечелиха. 

Специалистът заяви, че тогава отборът му е "духал супата", но утре ще победи. 

"Беше много неприятен момент, когато загубихме мача за Купата. За Купата духахме супата. Помня много добре всички епизоди от тоя мач, бяхме много разстроени. Помня как наблюдавах много епизоди от поведението на нашите играчи. Установих, че трябва да се вземат много решения за близкото бъдеще на отбора. Това беше важен ден за мен. Тази загуба я преглътнахме много трудно. Взели сме си поуките и се надяваме да не се повтаря. За утре сме решени да спечелим и ще спечелим най-вероятно, защото ще се борим за всеки метър, за всяка топка. В добро настроение сме. Играчите са решени да изпълнят своите цели. Смятам, че утрешният ден ще е добър за Левски". 

"Евертон Бала още не е картотекиран. За момента нямаме контузени", продължи той. 

"За недостатъци не искам да говоря. Трябва да затвърдим добрите си игри, които не са и много. Свалили сме розовите очила. Трябва да се затвърди това и е рано да говорим какво още е нужно. Трябва да се затвърдят нещата, които работим". 

"Надявам се да е плюс това, че Охене е тук. За него имаше много противоречиви мнения от нашите почитатели. Той се очертава като много нужен за нас играч. Това че са променили отбора си, ще донесе за повече нестандартни неща", завърши Костов.