Старши треньорът на Левски – Николай Костов, похвали двама от младите играчи на тима – Преслав Бачев и Асен Митков. Бачев бе и героят за „сините“ срещу Ботев Враца, вкарвайки единственото попадение за успеха с 1:0.

Костов отдаде по-слабото представяне на 26-кратния шампион на непълноценното възстановяване и очаквания реванш срещу Апоел Беер Шева.

„Явно не сме се възстановили. Имахме 1 възстановителна тренировка, но явно не е достатъчно. Не се възползвахме от първите 20 минути. Не можахме да реализираме, не създадохме и по-сериозно положение с изключение на Краев от статично“.

„Наложихме волята си. Пред нас сега има много сериозно изпитание. Да ви кажа, може би се наруши балансът на отбора. Имахме доста замени. Не съжалявам, че сме взели такова решение. Тези мачове трябва да се изиграят, не е да отлагаме. Нашите играчи показват характер, аз съм доволен, че победихме“.

start-photo.bg
64 снимки

„Разбира се, че е много радостно млади играчи от нашата школа да се включват и чрез тях да побеждаваме. Даже съм във възторг от него. Трябва да се има доверие. Не мога да говоря за останалите. Средната възраст е около 22 години. Млади играчи, тепърва трябва да показват стойностни игри и да са на разположение на клуба. Поздравявам официално Бачев“.

За болежките на Ел Джемили: „Не сме възстановени, имаше играчи като Митков, който изигра 90 много добри минути. Игра 90 минути на похвално ниво“.

„Надявам се да възстановим играчите до четвъртък. Подсъзнанието е за четвъртък. Не трябва да даваме индивидуални оценки, похвалих един, похвалих втори...“

„Има вероятност да се обърнем към някой футболист, но той трябва да е евтин, много добър и да го намерим бързо, което не знам как ще стане“.

подкрепя българския спорт