Треньорът на Левски – Николай Костов, изрази мнение, че неговите футболисти са изиграли един от най-добрите си мачове при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948. Специалистът дори обяви, че в най-скоро време най-големите критици на тима ще подкрепят най-силно.

„В такъв момент, каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Нашият отбор направи един от най-добрите си мачове. Нашите играчи играха смислено, организираха добре атаките, но не успяха да вкарат. Ситуацията е сложна, а публиката ни вече става нетърпелива. Трябва да видим как да излезем от надвисващото напрежение“.

„Ние бяхме по-настоятелни в тия моменти. ЦСКА 1948 отстъпи малко по-близо, акцентът им беше да задържат резултата. Бяхме активни в тези моменти“.

„Аз казах и в предния мач, че Уелтън е от най-добрите ни играчи и нападатели. Най-ефективен. С него създаваме опасности. Ние играхме доста добре. Сигурно ще излезе налудничаво, но сме на прага да си утвърдим стила на игра. Действаме по-уверено. Всеки мач създаваме добри моменти пред противниковата врата. Малшанс. Критиците се увеличават, но в най-скоро време ще поддържат нашия отбор. Не съм давал гаранции, че ще побеждаваме всеки мач. Случи се така в тези мачове, много интересно за мен“.

„Аз обясних кое липсваше, броите от колко мача няма победа. Започвате от шест. Трупа се като негатив към отбора. Ние в тези моменти трябва да се обединим. Ние трябва да се обединим около играта. Левски играе добре, отново го твърдя. Ще превъзмогнем всичко. Във футбола трябва да изтърпим случващото се около отбора“.

„Имаме достатъчно големи амбиции. Да побеждаваме всеки мач. Много загуби фиксирахме, но има надежда за нашия отбор. Нещата се променят“.