Вратарят на Левски Пламен Андреев си връща титулярното място под рамката на „сините“. Новината обяви Николай Костов след победата с 1:0 над Берое в 30-ия кръг. Стражът остана на пейката в двубоите срещу ЦСКА и Черно море.

Именно той ще пази за Левски в битките срещу водещите тимове от топ 6 по време на плейофите в първенството.

„Пламен Анреев сега ще играе срещу силните отбори, да видим как ще изглежда, мисля, че е по-подготвен чисто психологически. Не игра срещу ЦСКА и Черно море, след като допусна груби грешки срещу Лудогорец. Трябваше да почине и да обмисли някои неща, свързани с неговата игра. Днес беше с добро участие, но срещу Берое. Трябва да видим как е психологически срещу по-силните отбори“, каза Костов.

„Труден мач за нас след тези три мача, Берое е много добре организиран отбор в защита. За нас беше важно не толкова трите точки, колкото победата, за да могат футболистите да се успокоят. През второто полувреме имахме по-добро темпо, особено като се появиха Лима и Фадига“, сподели Костов.

„Нашата игра е такава, че трябва да владеем топката и да създаваме ситуации, иначе футболът ще бъде монотонен. Имаше и зрелище, тъй като бяхме по-разнообразни“, каза още треньорът на пресконференцията след мача.

„Решенията трябва да се вземат, Бари не е случаен играч, надявам се той да се възстанови напълно. Не е напълно възстановен", уточни Костов.