Предводителят на Левски – Николай Костов, призна, че е очаквал отборът да победи този на ЦСКА 1948, но не е успял. Костов акцентира, че ще има психологически колебания в отбора след първата загуба на своя стадион за новия сезон.

„Футболът се играе на резултат. Имахме в първите минути скованост, която преодоляхме, но не си отбелязахме гол. Можеше да вкараме втори след първия, но така се разви мача, че получихме изравняване. Това смути нашите играчи и така завърши първата част. През второто имахме надмощие над противника, те се отбраняваха добре. Не можеше да намерим чисти голови положения, но съзадохме някои ситуации, които можеше да отбележим. Вторият гол беше стандартно положение, разказвам ви мача“, започна Костов.

LAP.bg
70 снимки

„Това, което тренираме, не се получаваше толкова добре, тъй като играхме мудно. Взаимодействията ни в средата не бяха добри и направихме грешки, които не бяха фатални, но бяха смущаващи психологически за младите ни футболисти“, продължи той.

„Трябва да подобряваме играта си и да печелим повече мачове. Как няма да има психологическо разстройство, когато загубим първия мач на „Герена“. Не бяхме готови за този резултат, макар ЦСКА да имат нелош отбор, но за съжаление така се получава в тази игра“, допълни още треньорът на Левски.