Наставникът на Левски Николай Костов бе изключително доволен от успеха на неговия отбор над Локомотив София с 6:0 в мач от третия кръг на efbet Лига. Специалистът поздрави играчите и каз,а че всичко се е получило.

"На терена никога не лесно, просто така се разви играта за нас. Започнахме да пресираме активно още от началото. Контролирахме играта с взаимодействия, които бяха много добри. Настроението след първия гол се повиши. Всичко започна да се получава и сами видяхте, че с лекота победихме Локомотив София", започна треньорът.

"Критика не може да има. Поздравявам ги. Скоростта на мислене на играчите е малко по-различна вече и това вече променя самите ситуации. Не се знае дали така ще продължим. Ще бъдем анализирани, трябва да бъдем готови за всички. Не можем да правим едни и същи неща, и да очакваме различни резултати", добави той.

"Тренировъчният процес е това, което ни води до мача. Всички участват в тактическите тренировки. Скоростта на мислене в играта е подобрена. Започнахме по простия начин да играем, с едно-две-три докосвания. Създаваме ситуации за играчите да бъдат един срещу друг", завърши Костов.

Повече може да видите във видеото!

подкрепя българския спорт